Yerel Kültür’de kongre heyecanı
CHANGE OTO OPERASYONU
SAÜ’de mantık ve metafizik konuşuldu
‘İdam kararının şaşkınlığı içindeyiz’
‘Esnaf birgün bunun hesabını soracaktır’
İlköğretim Haftası nedeniyle Ziya Gökalp İlköğretim Okulu Müdürü ve öğrenciler Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü’yü ziyaret etti.
EĞİTİM HAFTASI
2018-2019i Eğitim Öğretim Yılı dolayısıyla kutlanan İlköğretim Haftası nedeniyle Ziya Gökalp İlköğretim Okulu 4-E sınıfı öğrencileri Büyüktazim, Eymen Özcan, Ebrar Alptekin, Gamzenur Öksüz, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Çuhadar, Okul Müdürü Mehmet Kılıç ve öğretmenleri Ersin Sakal ile birlikte Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü’yü ziyaret etti.
GÖREVLER DÜŞÜYOR
Ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getiren Başkan Püsküllü, çocukların yeni eğitim öğretim yılını kutlayarak “ Geleceğimizi emanet edeceğimiz çocuklarımızın en iyi eğitimi almaları için elimizden geleni yapıyoruz. Daha kaliteli bir eğitim için öğretmenlerimize büyük görevler düşüyor” dedi.