Pergole sistemi kurulacak
Ot temizleme hizmeti alınacak
Depo inşa edilecek
İki araç kafa kafaya çarpıştı
Gelecek Partisi binasına saldırı
İstifa ettiği yönünde çıkarılan söylentilere cevap verdi;
Sakaryaspor’un yönetim kurulu üyesi Ali Dünya, hakkında istifa ettiğine dair çıkarılan söylentilere itibar edilmemesini söyledi.
İstifa söylentileri tamamen dedikodu
Sakaryaspor’da önceki gün gerçekleştirilen kongre ile Başkan seçilen Selahattin Aydın’ın yönetim listesinde yer alan Ali Dünya ile ilgili istifa haberleri çıkmaya başlamıştı. Bu söylentilere ilk ağızdan cevap gelirken, Ali Dünya, “Bu söylentiler asılsızdır. Tamamen dedikodu. Selahattin Başkana desteğim sürecektir” dedi.
Sonuna kadar destekçiyim
Sakaryaspor’un yeni yöneticisi Ali Dünya, Selahattin Aydın’a ve yönetimine güvendiğini belirtti. Dünya, “Yönetime ve Selahattin Başkana güveniyorum. Bu yönetim içinde her türlü varım ve sonuna kadar destekçi olacağım. İnşallah Sakaryaspor hepimizin gayreti ile çok güzel yerlere gelecektir” şeklinde konuştu.
SAKARYASPOR BASINDA CIKAN BU YALAN HABERLERDEN ÇEKTİĞİNİ İNANIN KİMSEDEN ÇEKMEMİŞTİR ÇOGU GAZETELER OTURDUKLARI YERDEN KENDİ GÖNÜLLERİNDEN GECENİ HABER YAPIYORLAR